За нас

azОт основаването си през 2002 г. “Еврогрейд” ООД, осъществява своята дейност в областта на културния туризъм.
     Създаване на ценности в мисленото на младите хора, запазването на традициите в българската  култура и бит, опазването на историческото културно наследство, се превърнаха в наша цел и принцип на работа.
     Съчетавайки възможностите за отдих предоставени от природните дадености на българското Черноморие с възможността за творчески изяви и дейност, ние осмислихме престоя на младите хора и създадохме незабравими спомени в тях от България, от нашето културно наследство.  
    Ние екипът на “Еврогрейд” ООД смятаме, че единствения начин да съхраним своята идентичност, като народ в условията на глобализацията, като част от Европейското семейство е като инвестираме, развиваме и подкрепяме младите хора в техните творчески изяви и обучение в изконните български обичаи и нрав.
     Организирането на Международни културни изяви е свързано и с предоставянето на основни туристически услуги. Стопанисвайки и управлявайки местата за настаняване, ние гарантираме и обезпечаваме провеждането на всички наши мероприятия не само организационно, но и в частта обслужване.
     Спазвайки изискванията на закона за туризма, туристическата ни дейност е регламентирана с Удостоверение за регистрация, като туроператор № 04987 / 28.01.2005 г, както и с всички други документи свързани с нея.
     Освен многобройните творчески колективи участвали в нашите мероприятия, оценка за работата ни е и оценката на общинската администрация на гр. Приморско с връчването на Грамоти по случай международния ден на туризма за Фестивален туризъм, през  2007 г. и 2008 г. и 2011 г.. Номинацията е създадена за първи път в община Приморско през 2007 г. по повод и във връзка с нашата дейност.
     В стремежа си да гарантираме качеството на предлаганите от нас услуги, в синхрон с наименованието на фирмата (euro- европа; grade- стил, качество) екипът на “Еврогрейд” ООД си е поставил задача да се превърне от посредник в доставчик на всички такива включени в понятието “обща туристическа услуга”
     Освен настаняването и храненето, от 2009 г. част от дейността ни е и предоставянето на транспортни услуги за превоз на пътници в страната и чужбина.                
Юридически тази дейност се осъществява от транспортната ни фирма “Еврогрейд БГ” ЕООД, притежаваща транспортен лиценз № 0987 за международен автомобилен превоз на пътници с автобус срещу заплащане.
     Към настоящия момент фирмата разполага с два автобуса, производство 2009 г. отговарящи на стандарта Евро 4, луксозно оборудвани за туристически пътувания на къси и далечни разстояния. Автобусите са категоризирани съответно с три и две звезди и притежават всички необходими документи за осъществяване на дейността.
     Комфорта и сигурността на пътуванията, освен от качествата на автобусите се гарантира и от дългогодишния опит на шофьорите, част от екипа на фирмата. Любезността и вниманието към клиентите е правило номер едно, и в това отношение не допускаме компромиси.
     Искрено се надяваме, че в резултат на бъдещата ни дейност, България ще бъде не само географско понятие, а незабравим спомен в сърцата на много хора от целия свят, като културно средище на различни народи и от нас като народ с древни традиции и обичай. Място където европейските ценности са не само понятие, а стил на поведение и работа във всички сфери на българската икономика.

Димитър Тодоров
Управител на “Еврогрейд” ООД
&  Председател на “Асоциация български фолклор”

ТОП ОФЕРТИ

ПРЕДСТОЯЩИ

Created by: Evinat.com